用chatgpt生成两个可爱的头像

LEO-屹铭 2023-12-19 PM 977℃ 2条

学会了使用AI啦,用AI生成了两个头像,其中一个是用海底捞的店员作为原型创作的。
第一个,特别像海底捞的员工
DALL·E 2023-12-19 09.31.22 - Create a cartoon avatar of a person wearing a white chef's jacket with a blue trim, making a heart shape with their hands. The character should have a.png
第二个,用同事的自拍照生成的。
DALL·E 2023-12-19 09.41.01 - Design a cartoon avatar with a thoughtful expression, looking upwards. The character has a modern hairstyle, short on the sides and longer on top, wea.png
AI会自动剔除照片中的细节,只能生成和图片中人差不多的卡通图片。所以应该不会侵犯肖像权。


扫描二维码,在手机上阅读!
标签: none

非特殊说明,本博所有文章均为博主原创。

评论啦~


选择表情

已有 2 条评论


  1. ccbbp
    ccbbp

    博主搭桥注册CHATGPT吗?有没有简洁的方法呀?

    回复 2023-12-19 16:40
    1. LEO-屹铭
      LEO-屹铭 博主

      我买的别人的,一个月40块钱,还挺好用的。

      回复 2023-12-19 17:49